شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم شرکت در دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین آغاز دیدار نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب اسلامی + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد مهاجرانی: واردات خودرو به تصویب هیئت دولت رسید جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزم را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است
سرخط خبرها

بهادری‌جهرمی: شاهد وحشی‌گری‌های عجیب و غریب رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی هستیم | ۶ میلیارد دلار آزادشده زیر کلید بانک مرکزی است

  • کد خبر: ۱۸۹۳۱۷
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
بهادری‌جهرمی: شاهد وحشی‌گری‌های عجیب و غریب رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی هستیم | ۶ میلیارد دلار آزادشده زیر کلید بانک مرکزی است
سخنگوی دولت گفت: در ایام حمله غیرانسانی و وحشیانه رژیم کودک‌کش رژیم صهیونیستی به غزه هستیم و تاریخ درباره وحشی‌گری این رژیم غاصب و سکوت و بعضا همراهی برخی سردمداران مدعی دفاع از حقوق بشر و ایجاد صلح در جهان قضاوت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری جهرمی در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به این پرسش که ارسال امکانات دارویی و غذایی و کمک‌های انسان‌دوستانه ایران به غزه در چه وضعیتی قرار دارد، اظهار کرد: با عملکرد وحشیانه رژیم صهیونیستی و قطع آب و برق در غزه و بمباران این منطقه یک فاجعه انسانی در حال رخ دادن است و همه کشور‌ها باید در زمینه رساندن کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه تلاش کنند.

در خواست ایران از سازمان ملل، مجامع بین‌المللی و کلیه کشور‌های اسلامی و آزادی‌خواه جهان

ی افزود: در عین حال رژیم صهیونیستی با محاصره غزه جلوی ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه را گرفته است، اما تمامی تلاش دولت ما در کنار دیگر کشور‌ها از جمله کشور‌های عرب منطقه این است که امکانی برای ارسال این کمک‌های انسان‌دوستانه فراهم شود.

سخنگوی دولت یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران آماده ارسال کمک‌های انسان دوستانه به غزه است؛ ما از سازمان ملل و سایر مجامع بین‌المللی، کلیه کشور‌های اسلامی و آزادی‌خواه جهان می‌خواهیم که برای رفع حصر از غزه تلاش و کمک‌های بشردوستانه خود را به غزه ارسال کنند.

بهادری جهرمی افزود: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نیز قصد دارد اولین محموله حاوی آب، دارو و مواد غذایی را برای مردم غزه ارسال کند.

مهاجران غیر قانونی افغانستانی شناسایی و مسترد می‌شوند

دبیر هیئت دولت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت مهاجران افغانستانی، تصریح کرد: بخشی از مهاجران بصورت رسمی و قانونی وارد کشور شده‌اند و بخشی دیگر از روش‌های غیرقانونی در کشور ما سکونت دارند. کسانی که بصورت غیرقانونی وارد شده‌اند از سوی نیروی انتظامی شناسایی و مسترد می‌شوند.

وی ادامه داد: دولت برای ساماندهی آن دسته از افرادی که بصورت قانونی وارد شده‌اند، لایحه‌ای با عنوان سازمان ملی مهاجرت تدوین به مجلس شورای اسلامی ارسال کرده که از سال گذشته تاکنون بررسی و تصویب نشده است. رئیس‌جمهوری نیز تاکید دارند که وزیر کشور هرچه سریعتر در زمینه ساماندهی اتباع خارجی اقدام کنند.

۶ میلیارد دلار آزادشده زیر کلید بانک مرکزی است

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت دسترسی ایران به ۶ میلیارد دلار آزادشده و ادعای برخی رسانه‌های غربی در زمینه دسترسی نداشتن ایران به این منابع، تأکید کرد: این توافق در زمان خودش با دقت و با تضمین کافی انجام شد. رسانه‌های آمریکایی برای بازی‌های سیاسی خودشان مطالبی را منتشر می‌کنند. منابع با موفقیت از یون به یورو تبدیل شد و در حساب‌های شش بانک ایرانی در قطر منتقل شد. این اقدامات به تأیید بانک مرکزی ایران نیز رسید و پول‌ها اکنون زیر کلید بانک مرکزی است.

وی ادامه داد: جالب است که ابتدا اصل آزادسازی منابع را انکار می‌کردند، بعد آن را بی اهمیت خواندند، بعد آن را خرج شده اعلام کردند، بعد گفتند هزینه تبدیل ارز بالا بوده، بعد گفتند محدود به چند کالای خاص است. این منابع در اختیار کشورمان است و برای رشد تولید کشور استفاده خواهد شد.

پاسخ ایران به تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی

بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی درباره تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی و واکنش جمهوری اسلامی به آن، تصریح کرد: مقامات نظامی کشورمان پیش از این هم به این قبیل گزافه‌گویی‌ها پاسخ داده‌اند. رژیم صهیونیستی حتی جرئت تصور این موضوع یا تفکر به آن را هم ندارد. حتی پیش از اینکه فکری در این زمینه داشته باشند پاسخ کوبنده‌ای از جمهوری اسلامی ایران دریافت خواهند کرد.

دولت خود را موظف به جلوگیری از واردات کالا‌های دارای مشابه داخلی می‌داند

دبیر هیئت دولت در پاسخ به پرسشی درباره واردات کالا‌های دارای مشابه داخلی از جمله در زمینه تجهیزات پزشکی، اظهار کرد: مجوز واردات یونیت دندانپزشکی بزرگسالان که کفایت تولید داخل دارد، به هیچ وجه داده نشده و نخواهد شد. اما موضوعی که به آن اعتراض شده به مجوز واردات یونیت دندانپزشکی اطفال مربوط بود که تولید مشابه داخلی ندارد. دولت خود را موظف می‌داند که از واردات کالا‌های دارای مشابه داخلی جلوگیری کند.

موضع دولت به تصمیمات شورای رقابت

وی در پاسخ به پرسشی درباره رویکرد دولت برای قیمت‌گذاری شورای رقابت در حوزه خودرو، گفت: جهت‌گیری دولت این است که هیچ کالایی انحصاری نباشد و فضا کاملاً رقابتی باشد. درباره شورای رقابت نیز دولت قبلاً اعلام موضع کرده است که اختیار ایجاد هرگونه تغییر در صلاحیت‌های شورای رقابت، با مجلس شورای اسلامی است و دولت نیز خود را مکلف به رعایت قوانین می‌داند.

هدف گفتگو‌های رئیس‌جمهوری با مقامات سایر کشور‌ها درباره غره

بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی درباره گفتگو‌های رئیس‌جمهوری با مقامات سایر کشور‌ها در زمینه وضعیت جنگ در غزه، اظهار کرد: رئیس‌جمهوری در این گفتگو‌ها تاکید کردند کشور‌های اسلامی وظیفه دارند برای توقف هرچه سریع‌تر جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان همکاری و همگرایی داشته باشند. تنها راه‌حل اساسی مشکل فلسطین به‌عنوان مسئله اصلی منطقه، توجه به حقوق حقه مردم مظلوم این سرزمین است که بر اساس آن و طبق پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران همه فلسطینیان در روندی دموکراتیک و در انتخاباتی آزاد و عادلانه سرنوشت خود را تعیین کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->